Höyläämötie 18 A 00380 Helsinki

Jälleenmyyjäksi

Me Hansa Koneella haluamme tehdä asioita eri tavalla – esimerkiksi suosia jälleenmyyjien katteita omien katteiden sijaan tai ohjata huoltotyöt, asennus- ja myyntimahdollisuudet jälleenmyyjillemme sen sijaan, että ottaisimme ne itse. Uskomme että tämä luo läheisen yhteistyön, joka hyödyttää molempien liiketoimintoja.


Toisin kuin monet muut johtavat tuotemerkit, emme myöskään rajoita jälleenmyyjiämme öljyvoideltuihin ruuvikompressorien myynti- ja huoltomahdollisuuksiin. Jos teillä on pätevyys huoltaa öljyttömiä kompressoreita, voimme toimittaa ne teille.


Tiedämme, että kilpailu on kovaa, ja usein taistellaan samojen asiakkaiden kanssa samoilla tuotteilla yrittäessämme voittaa samaa kauppaa. Olemme ehkä olleet mukana, usein myyneet kompressoreita alhaisilla marginaaleilla tai jopa omakustannushintaan vain voittaaksemme.


Mutta entä jos teillä olisi myös jotain muuta tarjottavaa asiakkaalle? Laadukas tuote kilpailukykyiseen hintaan. Tuote, joka on sekä luotettava, hyväksi koettu että kestävä. Tuote, jota voitte tarjota asiakkaalle, voittaa kilpailu ja silti tehdä tuntuvan voittomarginaalin.

Uutiset

Matalapaineen LBPM sarja.

LBPM sarja on tarkoitettu matalapainesovelluksille, joissa vaaditaan isompiakin paineilmamääriä.

arrow
Lisätietoja

PM2 Pieni, mutta tehokas.

PM2 sarja on valikoimamme pienin, mutta yhtä edistyksellinen kuin isoimmatkin mallit

arrow
Lisätietoja

Korkeapaineen CPM sarja.

CPM sarja, kun tarvitaan erityistä luotettavuutta tärkeisiin prosesseihin

arrow
Lisätietoja

10.11.2021 SCR Comp ruuvikompressoreiden maahantuonti ja myynti.

Hansa Kone Oy laajentaa tuotesortimenttiaan huippuluokan maailman maineeseen nousseen SCR Comp ruuvikompressoreiden maahantuontiin ja myyntiin

arrow
Lisätietoja

Öljyttömät ruuvikompressorit.

GV Sarja, silloin kun tarvitaan täysin öljytöntä paineilmaa

arrow
Lisätietoja

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tarpeistanne!